Psykolog DK Aalborg

Psykologen har traditionelt betragtet været søgt af folk, når det virkelig stormede i deres liv og de har følt sig som nødstedte på et åbent hav. Psykologen har samarbejdet som lodsen på skibet og ført dem sikkert igennem ukendt farvand, til de selv kunne føre skibet igen. I dag vælger mange mennesker samarbejde med psykolog på en række forskellige områder - også når det ikke stormer.
 
Velkommen til Psykolog DK i Aalborg
 
Jeg er aut. Cand psych. Roland Lozon uddannet fra Københavns Universitet.  På disse sider kan du få et indtryk af, hvilken faglighed der tilbydes i klinikken i Aalborg indenfor forskellige psykologiske arbejdsområder.

Ved første samtale udleveres PsykologDK's Velkomstinformationer og Evalueringsskema - fordi trygge rammer giver en god start og et godt resultat og terapi skal skabe forandringer og give resultater ellers er det ligemeget.

PsykologDK har gennem årene specialiseret sig i behandling af : Chok, traumer, voldsomme oplevelser og stress. Der er de senere år sket en stigning i henvendelser fra psykologer på vej mod autorisation, mhp. på supervision og der kan være mange spørgsmål, der ikke er dækket af siderne her, så opfordres I til at maile eller ringe.

Psykologiske interesseområder

- Chok og Traumer ( voldsomme hændelser )
- Kriser
- Stress
- Supervision af psykologer på vej mod autorisation

 

Teoretiske metoder

- Kognitiv terapi
- Eksistentialistisk terapi
- Psykodynamisk terapi
- Krise terapi
- Systemisk terapi
- Coaching

 Professionelle kvalifikationer

- Medlem af Dansk Psykolog Forening
- Autoriseret psykolog af Psykolognævnet under socialministeriet
- Autoriseret af Sygesikringen og modtager lægehenviste klienter
- Krisepsykolog i krisenetværket for det Danske Forsvar
- EMDR krisepsykolog tilknyttet Psykiatrien Region Nordjylland
- Supervision af psykologer på vej mod autorisation          - Udtrakt erfaring med behandling af PTSD og Stress

 Faglig arbejdserfaring

- Psykologhuset Odense
- Københavns og Hillerøds kommuner
- Danmarks Tekniske Universitet
- Psykiatrien og SR-Bistand
- Københavns Universitet og IVU-C
- Kræftens Bekæmpelse

 

   

Psykolog Roland Lozon

 

 

Privatlivspolitik : Persondataforordning af 25. maj 2017 for Psykolog DK i Aalborg
Klinikken forsætter sin hidtige praksis med altid at slette og helt udelade alle personfølsomme oplysninger i svar på mails og opfordrer samtidig henvendende til ikke at benytte disse, som f.eks. cprnr. i mails. Alle mails er krypterede i PsykologDK mailsbox og kan ikke tilgås af uvedkommende og slettes efter brug. Der er tillige ingen tracking af besøgende på PsykologDKs hjemmeside
 
Onlinebooking : Er muligt for igangværende klienter.
 
Afbudshonorar ved afbud efter kl 12.00 dagen før aftalt konsultation
 
Læs eventuelt psykologens seneste  BLOG
Om PTSD - Post Traumatisk Stress Reaktion - Har du oplevet en voldsom hændelse der har chokeret dig, som dukker op uanmeldt og forstyrrende. Så kan der være en risiko for, at du er traumatiseret. Kraftige traumatiserende følelser er meget ubehagelige og angstprovokerende, men heldigvis forholdsvis lette at komme af med. Vores hjerne har bare ikke selv kunnet processere dem - uden assistance, derfor bliver hjernen ved med at advare os, ved at lade hændelsen dukke op igen og igen og dét stresser een og medfører, at man bliver mere følsom, sårbar og vagtsom. Fænomenet kaldes flash-backs eller looping, hvilket over tid risikerer at trække andre stressrelaterede lidelser med sig, for den skadeslidte. - Psykolog DK har i 2010 lanceret en løbende brugerundersøgelse for at optimere Psykolog DKs kerneydelse - samtaler. Undersøgelsen opdateres jævnligt efterhånden som der indkommer evalueringer. Resultaterne vises under menuen Klienttilfredshed - Læs evt. bloggen, Quod erat demonstradum - Evaluering i en smileykultur #=o)

Konsultationer efter aftale og tidsbestilling:    Tlf.  20  16  14  12.